Sylvia Day


Sylvia Day je autorkou více než dvaceti oceněných románů, včetně deseti bestsellerů New York Times a třinácti bestsellerů USA Today, které se umístily na prvním místě žebříčku New York Times, na prvním místě žebříčku USA Today a na prvním místě žebříčku mezinárodních bestsellerů. Její díla byla přeložena do jedenačtyřiceti jazyků. Její knihy se prodaly v nákladu více než dvaceti milionů výtisků a jsou bestsellerem číslo jedna v devětadvaceti zemích. Během její kariéry se Sylviiny romány umístily na předních místech celosvětových žebříčků prodejnosti na konci roku, což z ní činí jednu z nejčtenějších autorek na světě. Působila jako 22. prezidentka Romance Writers of America a v současné době je členkou správní rady Cechu autorů i Nadace Cechu autorů.

Související akce a aktuality:

Spoutaná

Spoutaná

Citáty
Vztah Gideona a Evy je i v druhém díle Crossfire série pořádně bouřlivý, a i když byl zpočátku jen o sexu, dávno se přetvořil v něco mnohem víc. Touží po sobě a chtějí jeden druhého vlastnit. Zároveň je oba ničí představa, že by se mezi ně dostal někdo třetí. A oba jsou ochotní jít s kůží na trh a riskovat mnohem víc než jen vlastní sebeúctu.
Obnažená

Obnažená

Citáty
Legendární Crossfire série od Sylvie Day je temná, sexy, komplikovaná, návyková ❤🔥
Tip na Obnaženou

Tip na Obnaženou

Tipy na knihy
„Nebyl jen krásný, byl… úchvatný. Byl to ten chlap, co budí v ženě touhu roztrhnout mu košili a sledovat, jak knoflíčky odlétají spolu s jejími zábranami.“ Už jste četli první díl série Crossfire?