Spoutaná


Sylvia Day

Je stále přitažlivější, víc sexy než kdykoli dřív…

Poddávám se jeho spalující vášni, která mě ničí, ale nedokážu od něho odejít. Žárlím a on mě prosí, abych mu věřila. Jsem k němu připoutána neviditelnými řetězy a nedorozumění, které mezi námi vzniká, protože jsme byli oba v minulosti poznamenáni bolestí, mě trhá srdce ve dví. Někde hluboko v duši ale vím, že my dva patříme k sobě…

Číst více
399 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji
Spoutaná

Spoutaná

Citáty

Vztah Gideona a Evy je i v druhém díle Crossfire série pořádně bouřlivý, a i když byl zpočátku jen o sexu, dávno se přetvořil v něco mnohem víc. Touží po sobě a chtějí jeden druhého vlastnit. Zároveň je oba ničí představa, že by se mezi ně dostal někdo třetí. A oba jsou ochotní jít s kůží na trh a riskovat mnohem víc než jen vlastní sebeúctu.

Číst více

Další tituly z řady "Crossfire"

Detailní informace

Počet stran 352
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 29.02.2024
Formát 120x195 mm
Hmotnost 0,403 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Řady Crossfire
Původní název Reflected in You
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Pacnerová
EAN 9788026922735
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Sylvia Day Sylvia Day

Sylvia Day


Sylvia Day je autorkou více než dvaceti oceněných románů, včetně deseti bestsellerů New York Times a třinácti bestsellerů USA Today, které se umístily na prvním místě žebříčku New York Times, na prvním místě žebříčku USA Today a na prvním místě žebříčku mezinárodních bestsellerů. Její díla byla přeložena do jedenačtyřiceti jazyků. Její knihy se prodaly v nákladu více než dvaceti milionů výtisků a jsou bestsellerem číslo jedna v devětadvaceti zemích. Během její kariéry se Sylviiny romány umístily na předních místech celosvětových žebříčků prodejnosti na konci roku, což z ní činí jednu z nejčtenějších autorek na světě. Působila jako 22. prezidentka Romance Writers of America a v současné době je členkou správní rady Cechu autorů i Nadace Cechu autorů.

Zobrazit profil autora