Tak blízko


Sylvia Day

Všem se věřit nedá. Můžete ale některé z nich důvěřovat?

Sylvia Day, autorka bestsellerové ságy Crossfire, přináší příběh o posedlosti a hněvu, v němž tři ženy musí za každou cenu ochránit to, co milují ze všeho nejvíc.

Všem se věřit nedá. Můžete ale některé z nich důvěřovat?

Vdovec Kane Black nikdy na svou zesnulou manželku Lily nezapomněl. Zármutkem po ní zcela otupěl… až jednoho dne spatří na ulicích Manhattanu ženu, jež oplývá nenapodobitelnou krásou jeho dávno mrtvé lásky. Odvede ji do svého luxusního bytu, kde ji střeží jako oko v hlavě, obklopenou stále živými vzpomínkami na Lily.

Kaneova matka Aliya si jde tvrdě za svým. Obává se, že „Lily“ má nad Kanem příliš velkou moc. A na trůnu může sedět jen jedna královna.

Kaneova švagrová Amy se stala obětí podvodu a zrady, jež v ní probudily vražednou touhu po pomstě. Zaplatila příliš vysokou cenu a nyní si jde pro to, co jí náleží.

Tři ženy spoutané pohřbeným tajemstvím a jeden muž, který slepě slaví návrat své milované a dávno mrtvé manželky. Kane je po letech konečně opět šťastný a udělá cokoli, aby to tak zůstalo.

Číst více
399 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji
Tak blízko

Tak blízko

Citáty

„Tvá láska je šílená, dusivá, divoká. Kdysi jsi dával přednost něžnějším projevům, avšak přizpůsobil ses.“

Číst více
Tip na Tak blízko

Tip na Tak blízko

Tipy na knihy

„Nikdo mě neučil věřit na pohádky. Vychovali mě tak, abych si uvědomovala, že krásný princ je jen kostým, pod nímž se skrývá netvor. Neexistují žádné zámky, žádní rytíři v lesklé zbroji. Zapustit kořeny je jen pro ty, kdo neví, co se životem. Vztahy jsou pro slabochy, kteří nevydrží být sami. A teď mám na prstu tenký zlatý prsten. A někdo musí zemřít…“

Číst více

Další tituly z řady "Blacklist"

Detailní informace

Počet stran 424
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 02.11.2023
Formát 120x195 mm
Hmotnost 0,452 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady Blacklist
Původní název So Close
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zuzana Ľalíková
EAN 9788026921592
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Sylvia Day Sylvia Day

Sylvia Day


Sylvia Day je autorkou více než dvaceti oceněných románů, včetně deseti bestsellerů New York Times a třinácti bestsellerů USA Today, které se umístily na prvním místě žebříčku New York Times, na prvním místě žebříčku USA Today a na prvním místě žebříčku mezinárodních bestsellerů. Její díla byla přeložena do jedenačtyřiceti jazyků. Její knihy se prodaly v nákladu více než dvaceti milionů výtisků a jsou bestsellerem číslo jedna v devětadvaceti zemích. Během její kariéry se Sylviiny romány umístily na předních místech celosvětových žebříčků prodejnosti na konci roku, což z ní činí jednu z nejčtenějších autorek na světě. Působila jako 22. prezidentka Romance Writers of America a v současné době je členkou správní rady Cechu autorů i Nadace Cechu autorů.

Zobrazit profil autora