Kontrakt 3


Melanie Moreland

Minulosti sice utéct nelze, ale budoucnost změnit můžete!

Dva příběhy lásky v jednom novém románu od Melanie Moreland. Pokračuje v něm sága Richarda VanRyana a jeho Katy, které jsme poznali v bestsellerech Kontrakt a Kontrakt 2. Žijí bohatý a spokojený život až do dne, kdy jeho minulost vybuchne jako granát, jenž mu může rozmetat budoucnost na miliony střepů. Co se stane, když muž, kterým jste byli, vrhne stín na muže, kterým jste dnes?

Celá rodina a přátelé ze série BAM se musí vyrovnat s šokem, jenž do jejich pevného láskyplného kruhu přivede vetřelce. Luc, „adoptovaný“ syn, se zamiluje do Ashley, která je někým jiným, než se zdá, a její přítomnost a projevy zdánlivě nesmyslné nenávisti hrozí všechno zničit. Dokonce i její vlastní milostný vztah. Současnost však na dávné události vrhá úplně nové světlo…

Mohou se oba světy v míru spojit, nebo Richard přijde o všechno? Za odpuštění je někdy nutné zaplatit vysokou cenu… Historie lásky, přijetí a usmíření v tomto románu ukazují realitu života, která bývá plná zvratů a překvapení. Minulosti sice utéct nelze, ale budoucnost změnit můžete!

Číst více
399 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji
Kontrakt 3

Kontrakt 3

Citáty

Kontrakt 3 přináší pokračování ságy Richarda VanRyana a jeho Katy a i úplně nový příběh lásky, navíc pořádně žhavý 😏 Dáváme 4/5🔥

Číst více

Další tituly z řady "Kontrakt"

Detailní informace

Počet stran 360
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 08.02.2024
Formát 120x195 mm
Hmotnost 0,407 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Řady Kontrakt
Původní název The Addendum
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zuzana Selementová
EAN 9788026922537
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Melanie Moreland Melanie Moreland

Melanie Moreland


Melanie Moreland žije už víc než šestadvacet let se svým milovaným manželem šťastným a spokojeným životem v poklidné oblasti Ontaria. Ze všeho nejvíc si považuje svých přátel a rodiny a užívá si každou chvilku, kterou s nimi může strávit. Lidé Melanii znají jako tichého člověka, který se ale umí bouřlivě smát. Pracuje na místní univerzitě a stará se o tamní fotbalové mužstvo. Je to práce náročná, ale odměnou jí je radost z vítězství jejího týmu. Melanie je vážně závislá na kávě a poněkud zaostalá ve všech záležitostech, dotýkajících se počítačů a techniky. Zato miluje pečení a vaření a nadšeně sbírá nové recepty. Ráda pořádá večeře a večírky a miluje cestování jak doma, tak v cizině. Přesto je přesvědčená, že nejlepší částí každé cesty je návrat domů. Melanie si potrpí na dobré romantické příběhy s kvalitními zápletkami, ale pevně věří ve šťastné konce. Pokud není zabraná do nějaké knihy, sklání se nad klávesnicí, často s velkou sklenicí vína, a zuřivě vyťukává originální příběhy, které jí diktují její postavy.

Zobrazit profil autora