Kontrakt 2


Melanie Moreland

Příběh Richarda a Katy pokračuje a zamotá se tak, jak by nikdo nečekal. Kontrakt se změnil a zdá se, že život už nikdy nebude jako dřív.

Richard VanRyan měl všechno. Milující ženu, báječnou rodinu se dvěma úžasnými holčičkami, skvělé přátele i kariéru v reklamním byznysu, v níž vynikal. Láska ho změnila z chladného bezcitného tyrana v láskyplného muže, plného citu a pochopení. "Před ní jsem nebyl nic. S ní, díky ní, jsem našel svůj svět."

Teď však stojí znovu na osudové křižovatce. Stačila vteřina a dopravní nehoda mu převrátila život doslova vzhůru nohama. Bezstarostný život plný lásky, smíchu a pohody je pryč. Richard ochrnul a jeho postižení ničí nejen jeho, ale život celé rodiny a především jejich vztah s Katy. Jako by se znovu stával tím mužem, jímž býval, a jímž už nikdy nechtěl být. Zvládne Richard dosud největší výzvu svého života? Najdou spolu s Katy opět cestu k sobě a prožijí zase vášnivé chvíle plné erotiky?

Odpověď najdete v další knize oblíbené autorky Melanie Moreland, která vypráví o síle lásky a odpuštění i o ceně rodiny, přátelství, humoru a naděje.

Číst více
299 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji

Další tituly z řady "Kontrakt"

Detailní informace

Počet stran 320
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.06.2020
Formát 130x201 mm
Hmotnost 0,357 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Řady Kontrakt
Původní název The Amendment
Překladatel Zuzana Selementová
EAN 9788026913665
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Autor knihy

Melanie Moreland Melanie Moreland

Melanie Moreland


Melanie Moreland žije už víc než šestadvacet let se svým milovaným manželem šťastným a spokojeným životem v poklidné oblasti Ontaria. Ze všeho nejvíc si považuje svých přátel a rodiny a užívá si každou chvilku, kterou s nimi může strávit. Lidé Melanii znají jako tichého člověka, který se ale umí bouřlivě smát. Pracuje na místní univerzitě a stará se o tamní fotbalové mužstvo. Je to práce náročná, ale odměnou jí je radost z vítězství jejího týmu. Melanie je vážně závislá na kávě a poněkud zaostalá ve všech záležitostech, dotýkajících se počítačů a techniky. Zato miluje pečení a vaření a nadšeně sbírá nové recepty. Ráda pořádá večeře a večírky a miluje cestování jak doma, tak v cizině. Přesto je přesvědčená, že nejlepší částí každé cesty je návrat domů. Melanie si potrpí na dobré romantické příběhy s kvalitními zápletkami, ale pevně věří ve šťastné konce. Pokud není zabraná do nějaké knihy, sklání se nad klávesnicí, často s velkou sklenicí vína, a zuřivě vyťukává originální příběhy, které jí diktují její postavy.

Zobrazit profil autora