Jedno setkání změní vše!

Jamie a Ryan bývali nejlepší přátelé. Léto, které spolu strávili na hokejovém táboře, patřilo k nejzábavnějším, jaké kdy zažili. A pak Ryan svého kamaráda bez vysvětlení odstřihl. No a co, že se poslední noc opili a uzavřeli sázku? Nic se přece nestalo, tak proč z toho dělat vědu? Ryan Wesley té hloupé sázky, z níž se stala zkouška jejich přátelství, i po čtyřech letech lituje. Uzavřel ji jenom proto, že byl do Jamieho zamilovaný. Když proti sobě budou jejich univerzitní týmy hrát, má konečně šanci se kamarádovi omluvit.

Stačí však jeden jediný pohled na Jamieho a Wes po něm touží víc než kdy dřív. A teď spolu ještě mají trénovat mladé hokejisty. Během šesti týdnů na hokejovém táboře se Jamie o dávném kamarádovi dozví několik věcí… a jednu významnou zjistí i sám o sobě.

Číst více
369 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji
On

On

Citáty

My jsme pro, aby Jamie strhal z Wese ty hadry co nejdřív 🙏❤🔥

Číst více

Detailní informace

Počet stran 328
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 08.02.2024
Formát 120x195 mm
Hmotnost 0,382 kg
Jazyk čeština
Řady Him
Původní název Him
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zuzana Ľalíková
EAN 9788026922544
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Recenze

knihazaknihou.cz - ON


„Autorky napsaly velmi čtivou romanci, do které obsadily dva sympatické mladé hokejisty. Vztah mezi nimi uchopily s velkým citem a do příběhu tak vložily dostatečné množství pocitů a neodbytných myšlenek, které se oběma protagonistům líhnou v hlavě.“

Autor knihy

Elle Kennedy Elle Kennedy

Elle Kennedy


Elle Kennedy, autorka nejprodávanějších románů podle žebříčků New York Times, USA Today a Wall Street Journal, vyrostla na předměstí Toronta v Ontariu. Na Yorské univerzitě studovala angličtinu a získala titul bakaláře. Už od raného věku věděla, že se chce stát spisovatelkou, a v době dospívání se za svým snem vydala. Miluje silné hrdiny a sexy alfa hrdiny a jen tak akorát žáru a nebezpečí, aby byl příběh zajímavý. Elle moc ráda komunikuje se svými čtenáři. Navštivte její webovou stránku www.ellekennedy.com, kde se můžete přihlásit k odběru newsletteru. Získáte tak nejnovější informace o chystaných knihách a exkluzivní ukázky. Také ji můžete najít na Facebooku (ElleKennedyAuthor), na Twitteru (@ElleKennedy) a na Instagramu (@ElleKennedy33).

Zobrazit profil autora