Pravda vždy vyjde najevo!

Hokejový útočník Ryan Wesley vede život, o jakém vždy snil. Pět měsíců po nástupu do NHL patří k nejúspěšnějším profesionálním hráčům a každý den se vrací domů k muži, kterého miluje – Jamiemu Canningovi, svému dlouholetému nejlepšímu kamarádovi a nyní i životnímu partnerovi. Je tu jenom jeden malý problém: Nejdůležitější vztah svého života musí tajit, jinak by ho čekala mediální bouře, která by mohla ukončit jeho kariéru.

Jamie Wese nade všechno miluje. Jenže tajit vztah je na nic. Tohle není život, jaký si Jamie představoval, a obavy, aby jejich tajemství nevyšlo na povrch, si začínají vybírat svou daň. Nijak nepomáhá, že v nové práci to nejde tak hladce, jak Jamie čekal, ví však, že dokud má Wese, všechno zvládne. Aspoň že ve svém bytě můžou být sami sebou. Nebo snad ne? Když se do stejné budovy nastěhuje Wesův nejvlezlejší spoluhráč, hrozí, že pravda vyjde na světlo.

Číst více
369 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 344
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 28.03.2024
Formát 120x195 mm
Hmotnost 0,405 kg
Jazyk čeština
Původní název Us
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zuzana Ľalíková
EAN 9788026923039
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Elle Kennedy Elle Kennedy

Elle Kennedy


Elle Kennedy, autorka nejprodávanějších románů podle žebříčků New York Times, USA Today a Wall Street Journal, vyrostla na předměstí Toronta v Ontariu. Na Yorské univerzitě studovala angličtinu a získala titul bakaláře. Už od raného věku věděla, že se chce stát spisovatelkou, a v době dospívání se za svým snem vydala. Miluje silné hrdiny a sexy alfa hrdiny a jen tak akorát žáru a nebezpečí, aby byl příběh zajímavý. Elle moc ráda komunikuje se svými čtenáři. Navštivte její webovou stránku www.ellekennedy.com, kde se můžete přihlásit k odběru newsletteru. Získáte tak nejnovější informace o chystaných knihách a exkluzivní ukázky. Také ji můžete najít na Facebooku (ElleKennedyAuthor), na Twitteru (@ElleKennedy) a na Instagramu (@ElleKennedy33).

Zobrazit profil autora