Rebel


Elle Kennedy

Pravda může být nebezpečná!

Už je to dlouho, co měla Casey Tresscottová pocit, že drží svůj život pevně v rukách. Po autonehodě, při níž málem ztratila to nejcennější, si musela zvyknout na to, že ji rodina opečovává a spolužáci pomlouvají. Aspoň že se může kdykoli opřít o svého kamaráda Fenna Bishopa… nebo si to aspoň myslí.

Za Fennovou pěknou tvářičkou se skrývá nebezpečná pravda o noci, kdy Casey skoro zemřela. Věří, že dělá dobře, když jí o tom lže. Tajemství však postupně vyplouvají na povrch a hrozí, že ji Fenn navždy ztratí. Casey už má po krk toho, že ji lidi jen využívají. Už se nechce nechat ovládat. Potuluje se s místními rebely a bez ohledu na následky porušuje pravidla.

Zoufalý Fenn se musí spojit s nevlastním bratrem RJem a ostatními delikventy z Akademie Sandover, aby odhalili celou pravdu o Caseyině nehodě, a může jen doufat, že tak Casey získá zpět.

Co když ale Casey už nechce být tou dívkou, do níž se zamiloval?

Číst více
469 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji
Být, či nebýt Rebel?

Být, či nebýt Rebel?

Šéfredaktor

Popravdě dneska ráno mě čekal trochu šok, po víkendu, kdy jsem na zahradě po hrstech trhal narcisy a nosil je své drahé třetině, si tak vylezu ven v lehkém svetru… a auto namrzlé, všude jinovatka, ptáci padali z plotu zmrzlí, soused v dlouhém spratkovém kožichu si domů táhl valník dřeva do krbu. Takže jsem usoudil, že není čas na hrdinství, a vrátil se domů pro…

Číst více

Další tituly z řady "Prep"

Detailní informace

Počet stran 424
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 18.04.2024
Formát 120x195 mm
Hmotnost 0,469 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Řady Prep
Původní název Rogue
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zuzana Ľalíková
EAN 9788026923169
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Elle Kennedy Elle Kennedy

Elle Kennedy


Elle Kennedy, autorka nejprodávanějších románů podle žebříčků New York Times, USA Today a Wall Street Journal, vyrostla na předměstí Toronta v Ontariu. Na Yorské univerzitě studovala angličtinu a získala titul bakaláře. Už od raného věku věděla, že se chce stát spisovatelkou, a v době dospívání se za svým snem vydala. Miluje silné hrdiny a sexy alfa hrdiny a jen tak akorát žáru a nebezpečí, aby byl příběh zajímavý. Elle moc ráda komunikuje se svými čtenáři. Navštivte její webovou stránku www.ellekennedy.com, kde se můžete přihlásit k odběru newsletteru. Získáte tak nejnovější informace o chystaných knihách a exkluzivní ukázky. Také ji můžete najít na Facebooku (ElleKennedyAuthor), na Twitteru (@ElleKennedy) a na Instagramu (@ElleKennedy33).

Zobrazit profil autora