Mizera


L. J. Shen

Nejvíce smrtící jed je také ten nejsladší!

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi (neochotně) zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Co je sto tisíc pro jednoho z nejbohatších lidí v Americe? Cillian ovšem nedělá laskavosti zadarmo. Cenou za vykoupení je moje svoboda. Nyní jsem hračkou Fitzpatrickova nejstaršího bratra. Smůla, že Cillian zapomněl na jeden malý detail. Persephona nebyla pouze bohyní jara, byla také královnou smrti. Myslí si, že se zhroutím pod tíhou jeho her. Brzy zjistí, že nejvíce smrtící jed je také ten nejsladší.

Číst více
449 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji
Mizera

Mizera

Citáty

Persephona nebyla pouze bohyní jara, byla také královnou smrti. Místo po boku vládce podsvětí jí je tedy předurčeno. A kdo ví? Možná právě jí se podaří rozmrazit Mizerovo ledové srdce.

Číst více

Další tituly z řady "Boston Belles"

Detailní informace

Počet stran 448
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 07.03.2024
Formát 120x195 mm
Hmotnost 0,487 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Původní název THE VILLAIN
Původní jazyk angličtina
Překladatel Darina Povolná
EAN 9788026922766
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Recenze

knihazaknihou.cz - Mizera


„Temnota, která obývá duši hlavního hrdiny, tedy jestli vůbec nějakou má, je proklatě fascinující i nebezpečná a dodává románu šmrnc a atraktivitu. Tato ponurá a smrtící záležitost táhne celý příběh mílovými kroky kupředu a vy s napětím vyhlížíte, kam až autorka hodlá zajít.“

Autor knihy

L. J. Shen L. J. Shen

L. J. Shen


L. J. Shen je autorkou románů Barva půlnoci, Sparrow, série Hříšníci a dalších. Její romány se umisťují na žebříčcích nejprodávanějších titulů podle USA Today a Washington Post. Žije v Kalifornii se svým manželem, synem a línou kočkou. Když nepíše, ráda si čte, popíjí víno a sleduje oblíbené seriály.

Zobrazit profil autora