Grace, moje spása


Melanie Moreland

Po příbězích otců zakladatelů BAM ze série Vested Interest a Kontrakt je tu další generace! První kniha z navazující série ABC Corp., v níž se historie tak trochu opakuje…

Grace, nejstarší dcera Richarda VanRyana, má život jasně daný: studium práv, kariéra v ABC a před sebou zářivou budoucnost. Než do něj vstoupí Jaxson Richards. Je úplně jiný, než si plánovala. Starší, sexy, nedostupný. A hlavně – je to její šéf.

Když mezi nimi propukne vášeň, vybuchne zároveň i celý její život? Bude muset volit mezi láskou a rodinou?

Číst více
449 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 360
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 30.11.2022
Formát 130x202 mm
Hmotnost 0,39 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Původní název My Saving Grace
Překladatel Zuzana Selementová
EAN 9788026919469
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Autor knihy

Melanie Moreland Melanie Moreland

Melanie Moreland


Melanie Moreland žije už víc než šestadvacet let se svým milovaným manželem šťastným a spokojeným životem v poklidné oblasti Ontaria. Ze všeho nejvíc si považuje svých přátel a rodiny a užívá si každou chvilku, kterou s nimi může strávit. Lidé Melanii znají jako tichého člověka, který se ale umí bouřlivě smát. Pracuje na místní univerzitě a stará se o tamní fotbalové mužstvo. Je to práce náročná, ale odměnou jí je radost z vítězství jejího týmu. Melanie je vážně závislá na kávě a poněkud zaostalá ve všech záležitostech, dotýkajících se počítačů a techniky. Zato miluje pečení a vaření a nadšeně sbírá nové recepty. Ráda pořádá večeře a večírky a miluje cestování jak doma, tak v cizině. Přesto je přesvědčená, že nejlepší částí každé cesty je návrat domů. Melanie si potrpí na dobré romantické příběhy s kvalitními zápletkami, ale pevně věří ve šťastné konce. Pokud není zabraná do nějaké knihy, sklání se nad klávesnicí, často s velkou sklenicí vína, a zuřivě vyťukává originální příběhy, které jí diktují její postavy.

Zobrazit profil autora