Divoký princ


Meghan March

Kdo tušil, že se situace v New Orleansu ještě zhorší? Úspěšná autorka Meghan March představuje krutého prince města, muže, kterého byste nikdy nechtěli potkat. Dělám si, co chci a s kým chci. Nedodržuju ničí pravidla – dokonce ani svá. Věděl jsem, že bych se jí neměl dotknout, ale nezastavilo mě to. Nezastavilo mě to ani podruhé. O to víc jsem ji chtěl potřetí. Můj životní styl vyhovuje divochovi, jímž jsem, ale jí ne. Temperance Ransomová je však moje nejnovější posedlost a já se jí zatím nehodám vzdát. Zkrotím ji, i kdyby to znamenalo odvléct ji do temnoty. Doufám, že nás to oba nezničí.

Divoký princ je prvním dílem série, která se odehrává ve stejném prostředí jako Nemilosrdný král; nemusíte však číst trilogii o Mountovi, aby vás tenhle skandální erotický příběh okouzlil.

Číst více
329 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji

Další tituly z řady "Savage Trilogy"

Detailní informace

Počet stran 240
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 09.03.2022
Formát 130x204 mm
Hmotnost 0,288 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název Savage Prince
Překladatel Eva Brožová
EAN 9788026917861
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Autor knihy

Meghan March Meghan March

Meghan March


Meghan March je prvotřídní vypravěčka a kreativní rebelka. Meghan je známá více než 41 knihami (včetně poličky plné bestsellerů podle New York Times, Wall Street Journal a USA Today) a s nadšením inspiruje ke zdravějšímu tělu a duši prostřednictvím pozitivní inspirace.

Zobrazit profil autora