Vytočenej na Maxx


Melanie Moreland

Maxx Reynolds potřebuje pomoc. Jeho práce, dům i celý život jsou v rozkladu. V zoufalství hledá na internetu a chce najmout nového zaměstnance pro svoji dílnu, kde mimo běžné opravy restauruje i historické motorky. Čeká, že do jeho firmy přijde chlapík jménem Charly a usnadní mu život. Místo toho se objeví svérázná zrzka Charlynn. Je na tom vlastně podobně. Prchá z města, protože nemá práci, byt ani peníze. Získat zaměstnání v autoopravně na kanadském venkově je pro ni jediná možnost. Čeká, že budoucí šéf bude starý mrzout. Mýlí se ovšem ona i Maxx…

Místo aby si oba život vyřešili, se jim však zašmodrchá ještě víc. Dokážou se přenést přes svá předchozí traumata? Charlynn je nejenom vtipná a k tomu ještě neuvěřitelně schopná, ale hlavně – je to žena, a to velmi sexy žena! Starého mládence Maxxe to vytočí na maximum. Sice ji nemůže vystát, ale taky jí nedokáže odolat. Navíc Charlynn stále víc propadá jeho mlčenlivému kouzlu a vlastnostem pravého chlapa. Ve vzduchu to jiskří… Jak tohle asi skončí?

Číst více
379 Kč Doporučená cena knihy
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 352
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 01.12.2021
Formát 130x203 mm
Hmotnost 0,382 kg
Jazyk čeština
Původní název Revved to the Maxx
Překladatel Zuzana Selementová
EAN 9788026917243
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Autor knihy

Melanie Moreland Melanie Moreland

Melanie Moreland


Melanie Moreland žije už víc než šestadvacet let se svým milovaným manželem šťastným a spokojeným životem v poklidné oblasti Ontaria. Ze všeho nejvíc si považuje svých přátel a rodiny a užívá si každou chvilku, kterou s nimi může strávit. Lidé Melanii znají jako tichého člověka, který se ale umí bouřlivě smát. Pracuje na místní univerzitě a stará se o tamní fotbalové mužstvo. Je to práce náročná, ale odměnou jí je radost z vítězství jejího týmu. Melanie je vážně závislá na kávě a poněkud zaostalá ve všech záležitostech, dotýkajících se počítačů a techniky. Zato miluje pečení a vaření a nadšeně sbírá nové recepty. Ráda pořádá večeře a večírky a miluje cestování jak doma, tak v cizině. Přesto je přesvědčená, že nejlepší částí každé cesty je návrat domů. Melanie si potrpí na dobré romantické příběhy s kvalitními zápletkami, ale pevně věří ve šťastné konce. Pokud není zabraná do nějaké knihy, sklání se nad klávesnicí, často s velkou sklenicí vína, a zuřivě vyťukává originální příběhy, které jí diktují její postavy.

Zobrazit profil autora