Ana Huang


Ana Huang je autorkou bestsellerů podle New York Times, Wall Street Journal, USA Today a Amazonu. Nejznámější je její série Twisted. Píše romance pro dospělé a současné romance s alfa hrdiny, silnými hrdinkami a spoustou napětí. Její knihy byly prodány k překladu více než dvěma desítkám zahraničních nakladatelů a objevily se v médiích, jako jsou NPR, Cosmopolitan, Financial Times a Glamour UK. Je zapřisáhlou nadšenkyní do cestování, ráda do svých příběhů začleňuje malebné destinace a nikdy neodmítne dobré chai latte.

Související akce a aktuality:

Tip na Twisted Lies

Tip na Twisted Lies

Tipy na knihy
Christian Harper je okouzlující, hrozivý a dostatečně chytrý na to, aby to dokázal skrýt 😎 Je to monstrum oblečené do dokonale ušitého obleku gentlemana. Nemorální a neschopný lásky, ale nemůže popřít zvláštní přitažlivost, kterou cítí k ženě žijící jen o patro níž. Je objektem jeho nejtemnějších tužeb, jedinou hádankou, kterou nedokáže vyřešit. A když se mu naskytne příležitost dostat se k ní blíž, poruší svá vlastní pravidla a přijde s nabídkou, kterou ona nemůže odmítnout ❤🔥
Jsem Twisted

Jsem Twisted

Šéfredaktor
Sice už nějaký ten pátek (no, možná maximálně rok, ale víc rozhodně ne) nejsem školou povinný, a tak se mě jarní prázdniny úplně netýkají, ale i přesto musím říct, že ty letošní jsem si docela užil. Teda ne docela, užil jsem si je velmi.