J. R. Ward


J. R. Ward (vlastním jménem Jessica Bird) je oblíbenou autorkou erotických paranormálních romancí, které se umisťují mezi bestsellery v New York Times a USA Today. Psaní bylo jejím koníčkem od útlého mládí a již před nástupem na univerzitu se pokoušela publikovat svůj první román. Studovala historii a historii umění se zaměřením na středověk. Poté přešla na studium práv na Albany Law School, kde získala titul. Po studiích začala pracovat v centru lékařské péče v Bostonu a mnoho let strávila ve vedoucích pozicích lékařských středisek. V roce 2001 se vdala za Johna Neville Blakemorea, který ji přesvědčil, aby se pokusila svou tvorbu publikovat. V následujícím roce vychází její první román Leaping Hearts. Později se začala věnovat paranormálním romancím, které úspěšně vydává pod pseudonymem J. R. Ward. Za román From the First obdržela cenu RITA a za Lover Awakened (z cyklu Black Dagger Brotherhood) cenu Romantic Times.

Související akce a aktuality:

Tip na Zmiji

Tip na Zmiji

Tipy na knihy
Kane je bývalý aristokrat, který je v tajném upířím vězení zavřený za vraždu své shellan, kterou nespáchal. Pokud jste četli předchozí dvě knihy v sérii Vězeňský tábor, tak už ho znáte a těšíte se na jeho příběh. Pokud ne, tak si Šakala a Vlka doplňte, aby vám to všechno zapadlo do sebe. Zmije je srdcervoucí příběh zrady a lásky vězeňské ošetřovatelky s odvahou válečníka a zničeného muže, který má k nové naději a štěstí blíž, než sám tuší 🖤 Žhavost: 2/5🔥
Jak číst knihy J. R. Ward?

Jak číst knihy J. R. Ward?

Baronetky
J. R. Ward věrným čtenářkám Baronetu není třeba nějak obsáhle představovat. Je autorkou nejen upíří urban fantasy série Bratrstvo Černé dýky, kterou Baronet vydává již od roku 2013, ale je rovněž autorkou velkého množství dalších romantických knih.